Reserveren +31 6 114 559 41

Rederij Zaanprinses

feesten – partijen – arrangementen

Over ons

Welkom

Bij de Rederij Zaanprinses
De Zaanprinses is een passagiersschip waarop wij groepen personen gastvrij kunnen onthalen voor feesten en partijen op het water. De Zaanprinses is ideaal wanneer u met een gezelschap een vaartocht wilt maken naar een bijzondere bestemming, als onderdeel van een verjaardagsfeest of bedrijfsuitje.

Omdat De Zaanprinses is uitgerust met een vergaderruimte, wordt deze behalve voor besloten (familie-)feesten ook vaak ingezet voor zakelijke bijeenkomsten.

Wij organiseren leuke dagtochten en rondvaarten, waarbij we ervoor zorgen dat het u aan boord aan niets ontbreekt. Bijvoorbeeld onze rondvaart Alkmaar, waarbij we de kaasmarkt aandoen, onze rondvaart IJmuiden langs diverse sluizen of onze rondvaart Zaanse Schans met een unieke kijk op de historische molens vanaf het water.

Een brunch/lunch, een buffet/diner-vaart, een avondvaart met borrel en/of livemuziek, wij maken van iedere vaardag een feestdag. Uw feestdag! Kijk ook eens naar onze boottocht Alkmaar, onze boottocht IJmuiden en onze boottocht Zaanse Schans.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT MET ONS OP.

Actueel

Laatste nieuws

Het laatste nieuws rondom

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom rederij Zaanprinses en de Zaanstreek. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws over onze activiteiten.

Speciale vaardagen bij Rederij Zaanprinses

Aanrader

Speciale vaardagen

Verras uw vader met ons arrangement op vaderdag. Of wilt u met een gezelschap de Gay Pride beleven? Wij organiseren jaarlijks diverse speciale vaardagen.

Agenda

Geplande activititeiten

Heeft u als particulier, gezelschap of bedrijf iets te vieren? Dan kunt u dat doen aan boord van onze sfeervolle Zaanprinses.We hebben diverse (dag)tochten ingepland voor de komende periode.

Copyright © Zaanprinses B.V. - Created by First Impression Design